Fryd-hagedesign-hagedesigner

Heisann!

Jeg heter Jannicke, og det er jeg som driver
Fryd Hagedesign. Jeg vil gjerne hjelpe deg å få den hagen du ønsker deg. Klikk på bildet og se hva jeg kan bidra med.

hagehilsen rett i innboksen.

Siste på bloggen

hagedesigner-fryd-hagedesign

Hei og velkommen !

Jeg heter Jannicke Kaase og er personen bak Fryd Hagedesign. Jeg er estetiker, lidenskapelig plantedame og nyetablert hagedesigner, i tillegg til økonom. Vi holder til på Sørlandet, Fryd Hagedesign og jeg, nærmere bestemt Vennesla.

 

Jeg har alltid hatt sans for farger, form og praktiske løsninger og lidenskapen for hage har vokst seg større med årene. Hage har lenge vært min store hobby og jeg har drevet med hage i over 10 år. Jeg har stor interesse for planter og hagemiljø, og har samlet mye kunnskap om planter.

 

Jeg synes det er kjempestas å følge med på sesongenes endringer, hagens utvikling og alle de små detaljene. Jeg liker å skape hage med fargeharmonier og grønne uterom med sunn plantehelse, naturlig dyreliv og levende jord, sammen med funksjonelle sosiale soner, god balanse og et godt hagemiljø.

I tillegg til hage elsker jeg naturen og skjønnheten i skogen, fjellet og grøftekanten og henter både energi og inspirasjon derfra.

Jeg ønsker at enda flere skal få mer glede av hagen og uterommet sitt. Nå hjelper jeg derfor andre å få et fint og frodig uterom og spre hageglede. Jeg brenner for hagetrivsel, å få hagen til å spille på lag med dine ønsker, hagens omgivelser og naturen, og gi hagen en plass i din hverdag.

 

Jeg fordyper meg innen hagedesign ved KLC School of Design i London. Jeg har også en mastergrad i økonomi og revisjon. Så i tillegg til hage er jeg super med tall og jobber med økonomi.

Her finner du meg

Min hage

Jeg har naturligvis hage selv. Jeg hadde ikke klart meg uten min egen lille oase hvor jeg tilbringer mye av fritiden. Den er ganske ny, ikke så stor og langt fra ferdig. Den startet som nybyggertomt med stein og grus i 2016 og er på totalt rundt 500 kvadratmeter med stort og smått rundt huset.

 

Det er ganske grønt og frodig allerede men det er også fortsatt steder med bare grus og stein. Gleder meg til å jobbe videre med det og til hagen blir litt mer moden. Hovedstrukturen ble planlagt samtidig med tegning av huset. Etter det har den fått gå seg til litt underveis, ettersom tid, budsjett og ønskene utvikler seg og jeg får dispensasjon til utvidelser. Siden jeg er plantedame liker jeg å fylle på med grønt og blomster og ikke ha så mye gårdsplass og plen. Men, så er det flere hensyn å ta så det blir en viss utvikling etterhvert. Det er uansett alltid gøy å ha noen nye prosjekter å se frem til. En hage vokser frem over tid.

Hageentusiast | Jannicke

Om Fryd hagedesign min hage
Om fryd hagedesign
Fryd-hagedesign-hagen-min-hjertetre