Fryd-hagedesign-hagedesigner

Heisann!

Jeg heter Jannicke, og det er jeg som driver
Fryd Hagedesign. Jeg vil gjerne hjelpe deg å få den hagen du ønsker deg. Klikk på bildet og se hva jeg kan bidra med.

hagehilsen rett i innboksen.

Siste på bloggen

Inspirasjon til hagen og uterommet

Velkommen hit! Her finnet du litt inspirasjon til hagen og uterommet fra Fryd Hagedesign.

 

Det er masse herlige bilder og profiler å sjekke ut og følge for å hente inspirasjon til hagen og uterommet både på Instagram og Pinterest. Et søk på Google kan også være nyttig. Jeg bruker Google mest når jeg sjekker ut planter, mens de to andre er supre for å hente idéer til utforming av uterom, designdetaljer og plantekombinasjoner. Under er det et lite utdrag fra mine profiler på Instagram og Pinterest. Ta en kikk der for mer hageinspirasjon og følg meg gjerne.

 

Mens Instagram og Pinterest har fokus på bildene kan du også ta turen innom bloggen med lengre tekster for idéer og innspill til hagen med gode tips og løsninger.

Du kan også lese artikler der jeg har bidratt som andre har skrevet om hage.

Instagram

Hageglede på instagram

Pinterest

Pinterest er et stor kilde til hageinspirasjon. Der er det smekkfull av fine bilder og gode idéer. Det er et fantastisk søkeverktøy for å finne bilder med temaet du er på jakt etter. Det er superenkelt å bruke. Bare søk på det du ønsker, det kommer opp masse relaterte bilder og når du klikker på et bilde du liker får du opp lignende bilder under. Ta en kikk på hagebildene jeg har samlet på min profil. Rett som det er kommer det nye. Og du kan lage dine egne mapper med favoritter.

Pinterest inspirasjon utvalg pins Fryd Hagedesign
Hageglede på Pinterest