Fryd-hagedesign-hagedesigner

Heisann!

Jeg heter Jannicke, og det er jeg som driver
Fryd Hagedesign. Jeg vil gjerne hjelpe deg å få den hagen du ønsker deg. Klikk på bildet og se hva jeg kan bidra med.

hagehilsen rett i innboksen.

Siste på bloggen

Inspirasjon til hagen og uterommet

Velkommen hit! Her finnet du litt inspirasjon til hagen og uterommet fra Fryd Hagedesign.

 

Det er masse herlige bilder og profiler å sjekke ut og følge for å hente inspirasjon til hagen og uterommet både på Instagram og Pinterest. Et søk på Google kan også være nyttig. Jeg bruker Google mest når jeg sjekker ut spesifikke planter, mens de to andre er supre for å hente idéer til utforming av uterom, designdetaljer og plantekombinasjoner. Under er det et lite utdrag fra mine profiler å Instagram og Pinterest. Klikk deg inn for å se mer og følg meg gjerne.

 

Mens Instagram og Pinterest har fokus på bildene kan du også ta en kikk på bloggen min for idéer og innspill til hagen med mer innhold og omtale.

Instagram

 
 
 
 
 
 
Hageglede på instagram

Pinterest

På Pinterest er det mye hageinspirasjon å hente, og er smekkfull av fine bildet. Det er et fantastisk søkeverktøy for å finne bilder med temaet du er på jakt etter. Det er superenkelt å bruke, bare søk på det du ønsker, det kommer opp masse relaterte bilder og når du klikker på et bilde du liker får du opp lignende bilder under. Ta en kikk på hagebildene jeg har samlet på min profil eller lag dine egne mapper med favoritter. Klikk på linken og se mine lagrede hagepins.

Hageglede på Pinterest